2017 © Erwin Apers Den Haag

APERS Industrial services

MACHINE VERHUIZINGEN - (DE-)MONTAGE TECHNISCHE INSTALLATIES - COMPACTKRAAN VERHUUR

Telefoon 070 - 369 64 51
Mobiel 06 - 10 46 3004
E-mail info@apers-industrial.nl
Compactkranen

Wij beschikken over een Hoeflon C6 minihijskraan, een minikraan met een hoge hijscapaciteit en een maximale hijshoogte van 16 meter met jib. Grotere of juist kleinere kranen zijn indien noodzakelijk ook leverbaar.


Door zijn compacte transport afmetingen (75cm  breed en 182cm hoog)  past hij door vrijwel iedere deur. Bij binnengebruik kan de kraan werken op een 230V aansluiting. Eventueel kunnen wij het ballast van de kraan verwijderen om het eigen gewicht te verlagen, zo is het ook mogelijk op een verdiepingsvloer te werken.


Onze kranen zijn uitermate geschikt voor het hijsen van glas en onderdelen voor bijvoorbeeld revisie van een productielijn. Maar bijvoorbeeld ook voor het hijsen van staalconstructies, prefab betontrappen, houtconstructies en kunstwerken. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk mits het niet te hoog en te zwaar is.


Klik hier voor het hijstabel van de Hoeflon C6.


Hoewel het voor dit type kranen niet wettelijk noodzakelijk is, beschikt onze meewerkende! machinist over het ‘TCVT hijsbewijs machinist mobiele kraan’. Daarnaast is hij in het bezit van certificaten zoals VCA-VOL, Meewerkend Voorman SEVT en Werken langs het spoor. Hierdoor bent u verzekerd van vakkundige bediening. Uiteraard zijn de kranen en hijsgereedschappen gekeurd en zijn certificaten aanwezig op de werklocatie.


Wij werken o.a. in de volgende sectoren (voedingsmiddelen) industrie, bouw, evenementen en musea. Maar ook particuliere klanten zijn wij graag van dienst!

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden op luchthaven Schiphol, zowel ‘air-side’ als ‘land-side’.

Apers Industrial services verhuurt ook compactkranen/minihijskranen, deze hijskranen zijn de ideale oplossing voor hijswerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties en inpandig hijswerk..